English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Свято до Дня Перемоги

 9 травня на площі Польовій відбувся святковий концерт до Дня Перемоги. Благодійна організація «Планета для дітей» прийняла активну участь у заході. Активісти організації представили два блоки програми. У першому блоці пролунали історії ветеранів, воєнні пісні та вірші до Дня Перемоги. Члени організації своїми виступами  хотіли донести до всіх присутніх скорботу та суворість воєнних часів, біль втрат та трепетну радість перемоги.
        Другим блоком були конкурси та ігри з дітьми. Клоун Леся зібрала всіх діточок в коло і всі гуртом грали у веселі ігри. Дітки в захваті від веселощів, уваги до них та несподіваних подарунків.
         В завершенні програми всіх присутніх привітала Голова Правління організації Ірена Ружицька: «Ми знаемо, що є перемога, перемога тих, хто жив до нас з вами, котрі поклали своє життя за нас, свої серця за нас…Я поздоровляю кожного з вас з цим великим днем, днем сліз і радості – Днем Перемоги!».
         Також на протязі всього свята проводилась роздача флаєрів про дитячий клуб та запис дітей в гуртки, що плануються відкриватись в червні.
Запрошуємо всіх дітей та батьків в клуб «Планета для дітей»!
 Довідки за телефонами: 063-429-49-83,097-230-15-88, 46-05-65

9.05.2013р.










                                           

Комментариев нет:

Отправить комментарий