English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

УВАГА! УВАГА! УВАГА!


                                            Шановні батьки!
В червні 2013 року планується початок здійснення проекту «ЖИТО і МИР» за кошти гранта Президента України для обдарованої молоді.
        Цей проект включає в себе відкриття дитячих клубів «ПЛАНЕТА ДЛЯ ДІТЕЙ». Клуби плануються  розташовуватися в трьох районах Житомира: Богунія, Польова та Центр.
        Метою створення клубу є організація дозвілля та відпочинку дітей міста Житомира, сприяння їх духовному, моральному, інтелектуальному та фізичному розвитку, профілактика негативних явищ та пропаганда здорового способу життя. Стати членом клубу може будь-яка дитина віком від 4 до 14 років. Діти матимуть змогу відвідувати кружки клубу безкоштовно.
Напрямки розвитку у клубі, або де Ваша дитина зможе розкривати свій потенціал та задіяти свої таланти:
1.     Вокал
2.     Фітнес/пілатес
3.     Клуб «Інтелектуал»
4.     Ляльково-театральний гурток
5.     Фото, відео-гурток
6.     Гурток «Вмілі ручки»: вишивання, макраме, в’язання, и т.д.
7.     Гурток «Маленький кулінар»
8.     Гурток «Музична грамотність»
9.     Клуб «Майбутній бізнесмен»
10.   Бібліотека
11. Гурток "Молодий художник"
12. Гурток ліпки з глини та ін.
       Запрошуємо батьків для організації активного дитячого відпочинку і розваг, задоволення культурних потреб, сприяння підростаючому поколінню у творчій самореалізації, відновленні фізичних та духовних сил, формуванні позитивного сприйняття здорового способу життя як норми.  
    Для постійної роботи клубу «Планета для дітей» необхідна спонсорська допомога. Запрошуємо спонсорів для партнерства. Благодійником може бути кожен!!!





 Додаткова інформація та запис до клубу за телефонами:                                                                   46-05-65, 098-903-10-73, 063-429-49-83                                               

Комментариев нет:

Отправить комментарий