English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Прес- конференція "Благодійна Житомирщина -2016"

24 березня прес центрі ЖОДА відбулась прес-конференція, присвячена конкурсу  «Благодійна Житомирщина-2016», який відбудеться на наступному тижні 28 березня.

Мета конкурсу: вшанувати кращих в країні та області благодійників, меценатів і волонтерів, їхні організації, колективи установ та організацій, які реалізували значні благодійні проекти, а також публічно стимулювати їх до поширення ефективних доброчинних практик. Десятки благодійних і громадських організацій, волонтерські групи, окремі доброчинці, меценати та волонтери Житомирщини, які в попередні роки були переможцями та лауреатами як національного конкурсу, так і його регіонального етапу, через участь у ньому наростили свою благодійну спроможність та запровадили нові та інноваційні форми благодійної допомоги.
Завдання Конкурсу:
• популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик;
• відзначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року;
• інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності;
• популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.
Переможців на загальнодержавному рівні визначатимуть в п’ятнадцятьох основних, трьох індивідуальних та чотирьох спеціальних номінаціях.

28 березня, о 17:00, у міському Палаці культури, відбудеться царемонія нагородження переможців національного конкурсу «Благодійна Україна», який багато років поспіль проводить Асоціація Благодійників України. На Житомирщині партнером Асоціації є Благодійна організація «Планета для дітей» 





Комментариев нет:

Отправить комментарий