English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Святкування Дня Перемоги та Дня Матері

10 травня 2013 року в  Житомирі по вулиці Перемоги, біля будинку 54 відбувся святковий захід, присвячений Дню Перемоги та Дню Матері.
Головною метою  заходу було створення святкової атмосфери для мешканців будинку №54 та сусідніх будинків, знайомство з сім’ями та запрошення дітей до клубу «Планета для дітей».
Виконували пісні до Дня Перемоги, про маму, було декілька пародійних номерів від гостей свята та самих мешканців будинку. На святі був присутній учасник ВВВ, Степан Васильович, якому були вручені квіти та присвячена пісня «День Победы».

Яскрава дитяча програма з клоуном Лесею захопила всіх: веселі ігри, смішні конкурси нікого не лишили байдужим. На святі відчувалась тепла сімейна атмосфера. Всі діти отримали призи та подарунки у вигляді дитячих книжок, іграшок, канцелярії. Понад 70 дітей прийшли на цей захід.
Батькам та дітям роздавали  інформаційні листівки про клуб «ПЛАНЕТА ДЛЯ ДІТЕЙ» та проводився запис всіх бажаючих відвідувати клуб. Батьки та бабусі з дідусями радо підтримали ідею відкриття клубу і дуже задоволені, що їх діти матимуть змогу відвідувати безкоштовний клуб і розвивати там свої таланти. Вони з  нетерпінням чекають на урочисте відкриття дитячого клубу.

На заході були присутні молоді сім'ї, діти, підлітки, люди середнього та похилого віку. Кількість охоплених людей більше 200 чоловік.













Комментариев нет:

Отправить комментарий