English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Благодійна Житомирщина 2016

У Житомирі вшанували  кращих в Україні та області благодійників, меценатів і волонтерів, які організовували значні благодійні проекти. Найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра».
У Житомирській області завершився Національний конкурс «Благодійна Україна», який багато років поспіль проводить Асоціація Благодійників України. На Житомирщині партнером асоціації виступила Благодійна організація «Планета для дітей».
Десятки благодійних і громадських організацій, волонтерські групи, окремі доброчинці, меценати та волонтери Житомирщини, які в попередні роки були переможцями та лауреатами як національного конкурсу, так і його регіонального етапу, через участь у конкурсі наростили свою благодійну спроможність та запровадили нові та інноваційні форми благодійної допомоги.
На загальнодержавному рівні переможців визначили 15 основних, 3 індивідуальних, 4 спеціальних номінаціях. Переможці нагороджені спеціальними відзнаками «Ангел добра», дипломами та призами, встановленими оргкомітетом і партнерами конкурсу.
Загалом на Всеукраїнському рівні Житомирщина завоювала 9 місць.
«Дуже приємно, що благодійність на Житомирщині продовжує розповсюджуватись. Люди, які потребують цієї допомоги, її отримують», - поділилась голова правління благодійної організації «Планета для дітей» Ірена Ружицька.
Голова правління «Все робимо самі» Богдан Купчинський зазначив, що на конкурс було подано 101 заявка від Житомирської області.
«Ми бачимо, що благодійність вже перейшла в русло систематизації, люди впроваджують такі ініціативи. Приємно бачити, що багато навчальних закладів міста і області бере участь у таких конкурсах», - додав Богдан Купчинський.
Відзнакою переможця в окремій номінації конкурсу є «Ангел добра» – унікальна керамічна статуетка ангела, декорована багатим національним орнаментом і оздоблена бурштином. Авторський бурштиновий «Ангел добра» – спільна розробка Асоціації «Український бурштиновий світ» та українських майстрів.
28 березня  у Житомирському міському Палаці культури, відбулася церемонія нагородження національного конкурсу «Благодійна Україна».
(з джерела "газета 20 хвилин")









Комментариев нет:

Отправить комментарий