English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Перший заступник Міністра Руслан Демченко взяв участь у інавгураційному засіданні Громадської Ради при МЗС України
Руслан Демченко привітав новобраний склад Громадської ради при МЗС України і, виступаючи на першому засіданні нового складу Громадської ради, наголосив, що керівництво держави, реалізуючи курс на європейську інтеграцію, приділяє значну увагу розвитку громадянського суспільства в Україні.
«МЗС розраховує на подальшу конструктивну та плідну взаємодію з Громадською радою з метою успішної реалізації зовнішньополітичних пріоритетів», - зазначив Перший заступник Міністра.  
Новий склад Громадської ради при МЗС було обрано на установчих зборах, які відбулися 12 лютого ц.р. У зборах взяли участь представники 307 громадських організацій України із 335, які подали заяви на участь в роботі Ради. Значний інтерес, проявлений з боку громадських організацій до участі в установчих зборах, свідчить про їх увагу до діяльності Міністерства закордонних справ України та успіх спільної роботи з попереднім складом Громадської ради, а також підтверджує важливість подальшої активної співпраці зовнішньополітичного відомства України з громадянським суспільством. Установчі збори прийняли рішення про створення Громадської Ради у кількості 75 організацій, які були обрані голосуванням.
Сьогодні, 13 лютого, на першому засіданні новообраного складу Громадської Ради при МЗС України шляхом голосування було обрано Голову Громадської Ради при МЗС України. Ним став президент Асоціації „Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати” Володимир Щелкунов.


Ірена Ружицька на засіданні Громадської ради при Міністерстві Закордонних Справ

Комментариев нет:

Отправить комментарий