English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Планета для дітей ввійшла до складу громадської ради при Міністерстві Соцполітики


Інтенсивна взаємодія Мінсоцполітики з громадськістю є вкрай важливою для вирішення тих завдань, які є у соціальній сфері. Про це сказала Міністр соціальної політики України Наталія Королевська сьогодні під час засідання Громадської ради приМінсоцполітики.



„Інтенсивна взаємодія Мінсоцполітики з громадськістю є вкрай важливою для вирішення тих завдань, які є у соціальній сфері. Ми розраховуємо, що громадські організації візьмуть активну участь у проведенні заходів до Всесвітнього дня соціальної справедливості, який ми відзначатимемо 20 лютого. Це шанс спільно привернути увагу до багатьох гострих питань, щоб наблизити їх вирішення”, - сказала вона.
Наталія Королевська також закликала представників громадських організацій долучитися до створення реєстру фактів соціальної несправедливості. „Пропоную вам взяти на себе функцію моніторингу ситуації у соціальній сфері і створити базу тих негативних явищ та фактів соціальної несправедливості, які мають місце в регіонах. Це буде підставою для реагування з боку Міністерства”, - сказала Міністр.
Наталія Королевська окремо наголосила, що зараз необхідно максимально об’єднати всі громадські організації та громадську думку, щоб відстоювати спільну позицію у соціальних питаннях. „Коли ми разом, коли ми маємо єдину мету, коли ми зможемо разом доносити альтернативну точку зору, то я впевнена, що нас будуть краще чути”, - зазначила вона.



Голова правління благодійної організації "Планета для дітей" РУЖИЦЬКА ІРЕНА 
ВАЦЛАВІВНА 
входить до складу Громадської ради при Міністерстві             
Соціальної  Політики

Комментариев нет:

Отправить комментарий