English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Проект Жито і Мир

Назва проекту: «Планета ЖИТО і МИР» (організація дозвілля та відпочинку дітей міста Житомира, сприяння їх духовному, моральному, інтелектуальному та фізичному розвитку, профілактика негативних явищ та пропаганда здорового способу життя ).
                                                                 
Мета проекту:
Започаткувати духовно-моральне виховання дітей 4-14 років у м. Житомир шляхом організації дозвілля і відпочинку дітей по місцю проживання, проведення масових загальноміських акцій та заходів із залученням дітей до роботи клубу «Ти - найкращий в світі»  з подальшим поглибленим соціально-профілактичним вихованням.
Завдання проекту:
1.      Створити методичну базу (бібліотеку, фонограми, відеотеку) необхідну для розробки ідеології та реалізації програми духовного, морального, інтелектуального та фізичного виховання дітей з 4 до 14 років.
2.      Заснувати на території міста Житомира 3 осередки дитячого клубу «Ти – найкращий в світі» з використанням приміщень при ЖЕКах для роботи з дітьми за місцем проживання.
3.      Організувати дозвілля дітей з батьками для активного дитячого відпочинку і розваг, задоволення культурних потреб різновікових категорій дітей (4-14 років), створювати умови для спілкування дітей.
4.      Створити умови для творчого, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку різновікової дитячої аудиторії, задоволення її освітньо-культурних потреб, розвитку художньої і технічної творчості, виховання екологічної культури.
5.      Сприяти підростаючому поколінню у творчій самореалізації, відновленні фізичних та духовних сил, формуванні позитивного сприйняття здорового способу життя як норми.

Очікувані результати:
  • «Планета для дітей» охопить своєю діяльністю до 3000 дітей віком від 4 до 14 років, які    прийматимуть участь у проведенні культурно-дозвільних програм по місцю проживання, масових загальноміських акціях та заходах з  залученням до роботи клубу «Ти – найкращий в світі».
  • Створиться навчальний підрозділ організації під назвою «Академія життя» з метою ґрунтовного навчання підлітків основам християнської моралі, етики і поведінки, виховання у дітей духу патріотизму та соціальної свідомості. «Ти – найкращий в світі» навчить і виховає в «Академії життя» не менше 400 дітей, які матимуть можливість з 12 років продовжити свою самореалізацію в благодійній організації  «Планета для дітей».
  • Відбудеться духовно-моральне виховання на християнських цінностях дітей у м. Житомир.
  • Створений банк фонограм для лялькових вистав, матеріалів, музикальна і оргтехніка дозволять продовжувати працювати в цьому напрямку й після закінчення фінансування проекту.
  • Охорона прав особистості дітей та їх соціальної захищеності а також безпечні умови освітньої та виховної діяльності.


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий