English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Турнір з міні - футболу


      Благодійна організаці «Планета для дітей»  17 квітня  організувала змагання з міні - футболу
         17 квітня, о 10.00 на стадіоні «Спартак»  пройшов турнір  з міні-футболу серед шкіл-інтернатів Житомирської області. У турнірі  взяли участь команди: з шкіл – інтернатів  Житомира, Ушомира, Новоград-Волинського, а також команда  курсантів Житомирського військового університету (ЖВІНАУ) та команда дітей дому сімейного типу в м. Житомирі.  Змагання проходили при підтримці Житомирського обласного управління  з фізичного виховання та спорту МОН молоді та спорту України,  Управління освіти та науки Житомирської ОДА, Обласної федерації футболу, спільно з відділом кримінальної міліції у справах дітей.  Спонсори чемпіонату: ресторан швидкого харчування «МакДональдс», магазин «Спорттовари», поліграфічна фірма «Сенс», супермаркет «Караван», музична майстерня «Амадеус».
         Гра була цікавою та захоплюючою. Перемогу здобули вихованці Ушомирської школи-інтернату, друге місце дісталося Житомирській команді, яка грала разом з хлопцями з дому сімейного типу, третє – команді з Новоград-Волинська.
      На турнірі були присутні також директор спортивної школи Житомира, заступник голови правління Г/О Обласна Федерація футболу Сосюра М.П. та член Г/О Обласна федерація футболу, ветеран футболу Радянського Союзу Журба В.Т.    
Висвітлити цю подію на сторінках газет та телебаченні прийшли телеканал Ц-ТВ, Обласна ТРК, Союз-ТВ та Житомир інфо.

 Дякуємо за співпрацю!


 Контакти для довідок: 063-429-49-83;098-903-10-73

Комментариев нет:

Отправить комментарий