English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Зустріч молоді

У стінах облдержадміністрації 25 червня вшанували молодих. З нагоди прийдешніх Дня конституції та Дня молоді чільники Житомирщини зустрілися з лідерами молодіжних організацій, творчо обдарованою молоддю та призерами спортивних змагань. Зустрілися – аби відзначити кращих та почути тих, кого називають молодою силою нашого краю. Молоді люди отримали стипендії, грамоти та відзнаки.
На зустрічі житомирської молоді та керівників області йшлося про життєві здобутки та надії на майбутнє. Саме сьогоднішні учні та студенти є тими, хто завтра розвиватиме Житомирську область. До передсвяткового діалогу молодь долучилася охоче.  
Керівники області закликали молодих людей бути активними і пообіцяли свою підтримку втілення їхніх звершень. Прикладів такої співпраці є багато. В області діє програма  «Молодь та родина Житомирщини», створено координаційну раду з молодіжної політики, сформовано обласну студентську раду.
Під час зустрічі неодноразово йшлося про те, що Житомирщині є ким пишатися. Молодь області продовжує досягає висот у суспільній діяльності, мистецтві, науці, спорті. Лауреатами премії Кабінету Міністрів стали солістка обласної філармонії Ліна Шеремет та рятувальник Сергій Шеренговий.

http://tvradiozt.com.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=9321:2013-06-25-13-46-52&catid=1:latest-news&Itemid=180

Голова благодійної організації «Планета для дітей» Ірена Ружицька отримала відзнаку від керівництва Житомирщини як грантер, який отримав грант Президента на реалізацію проекту по відкриттю дитячих клубів.


26/06/2013

Комментариев нет:

Отправить комментарий