English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Зустріч учасників Коаліції з питань реформування системи захисту дітей


03 листопада 2016 року відбулась зустріч учасників Коаліції з питань реформування системи захисту дітей в Житомирській області. Наразі коаліція нараховує 10 партнерів. Важливо, що підтримку нашій діяльності вже висловила міська Служба у справах дітей. Завдяки ініціативі начальника Служби у справах дітей міста, у жовтні нам вдалося провести зустріч із заступником мера Житомира на тему створення у місті Центру соціальної підтримки дітей та сімей, який би надавав підтримуючі послуги виключно дітям та сім’ям Житомира.
Це перший крок на шляху до того, щоб розпочати спочатку в місті, а потім і в області процес комплексної реформи системи захисту дітей, в результаті якого кожна дитина та сім’я області зможе отримати якісну підтримку у кризі там, де вони живуть та жодна дитина не страждатиме від непоправних наслідків інтернатного догляду.

Наразі ми, як коаліція громадських організацій, маємо консолідувати власні ресурси та зусилля, визначити ключові напрямки нашої роботи в регіоні для впровадження тут якісних реформ у сфері захисту дітей, та напрацювати спільний план реалізації наших амбітних цілей та створення міцного підґрунтя й опори для відкриття у найближчому майбутньому у місті Житомир Центру соціальної підтримки дітей і сімей та подальше поширення його досвіду й моделі роботи  на всю область.






Комментариев нет:

Отправить комментарий