English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Старт нового набору проекту Анатомія шлюбу


12 вересня стартує новий набір   навчального проекту для незаміжніх, неодружених та сімейних пар  «Анатомія шлюбу». Як відрізнити кохання від закоханості? Як правильно обрати супутника життя? Як вирішити конфлікт? Як бути щасливим?...
Якщо Вас цікавлять ці питання – цей проект для Вас!
 Зустріч проходитиме  в Регіональному тренінговому центрі Бібліоміст , Обласна бібліотека, 
 початок о 14.00. Запрошуються всі бажаючі!
    Проект « Анатомія шлюбу»  в Житомирі здійснюється  від благодійної організації «Планета для дітей», яка за своєю статутною діяльність займається не тільки розвитком дітей, а й підтриманням сімейних цінностей в суспільстві. Другий сезон проекту проводився  за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради  та Обласної бібліотеки  ім. Ольжича. Тренінги відвідало близько 60 чоловік та 20 отримали дипломи про закінчення курсу.
На сьогодні проект має більш ніж 62 філіали по Україні та закордоном, вже понад  1000 випускників закінчили учбовий курс. З 2013 р. проект «Анатомія шлюбу» є рекомендований Міністерством соціальної політики України як інститут по підготовці молодих людей до шлюбу та відновлення сімейних цінностей у суспільстві.


Телефони контактної особи:
 067 487 69 45, 063 955 7672; 46 05 65 Олена
Email: new_family@ukr/net


                                                                                                         

Комментариев нет:

Отправить комментарий