English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Поїздка до Мукачева



Команда БО Планета для дітей з 21 по 27 червня  мала дуже цікаву подорож до дитячого таборуЦе того варто!» в Мукачеві. Табір розрахований на фізичний, творчий та духовний розвиток дітей різного віку, що співпадає з напрямками розвитку благодійної організації. Поїздка команди БО передбачала навчально практичний досвід в таборі, де є можливість спробувати себе  в ролі  лідера, який несе відповідальність за ланку дітей і має позитивний вплив, будує відносини  з кожною дитиною.
Життя в таборі веселе, невимушене, але є дисципліна і порядок. Кожна дитина має відповідальність, вчиться бути в команді і бути самостійною, думати не тільки про свої потреби, а й про потреби ближнього. Командні ігри, випробування, завдання інтелектуального та творчого характеру, відповідальність за себе і команду - це саме те, що потрібно для виховання в дитині  самостійності і впевненості.
Всією командою, більш ніж 40 чол., ходили в міні похід на водоспад Кокало, що за 7 кілометрів від табору.  
Навіть те, що йти було трохи важко і незвично, всі дійшли до водоспаду, навіть самі маленькі учасники табору, щоб сповна  насолодитись дивом природи.Також родзинкою поїздки була надзвичайна пригода - підняття на вершину гори Говерла. Напередодні підняття на гору всі, хто пройшли попередні тести, прибули до підніжжя гори, де було розбито табір на одну ніч. Вечір біля багаття, смачна вечеря з приємними людьми, спільна молитва та прославлення, духовні уроки – що може бути краще. Рано вранці, поснідавши, вирушила перша половина групи: команда БО Планета для дітей 9 чол. і ще 4 людини з табору, в тому числі провідник. Пройшли 7 кілометрів, приблизно під кутом 45 градусів за 3.5 години і дістались найвищої точки України гори Говерли -2061 метр над рівнем моря.  Це чудове відчуття дійти до такої висоти. Гори захоплюють своєю величчю і красою. Всією групою ми здійснили молитву за Україну на вершині гори. Команда БО Планета для дітей планує продовжувати туристичну діяльність і ще відвідувати такі табори.

Комментариев нет:

Отправить комментарий