English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Випускний навчального проекту Анатомiя шлюбу

20 червня в Регіональному тренінговому центрі Бібліоміст відбулась  святкова зустріч - випускний навчального проекту «Анатомія шлюбу» під девізом «Гарні стосунки складаються з деталей».
 Випускники зібрались, щоб поділитись своїми враженнями та досвідом проходження уроків проекту. Приємна дружня  атмосфера, позитивні відгуки учасників, музичні номери від творчої майстерні Амадеус надали врученню дипломів особливого значення для випускників. Другий сезон проекту завершено і було дуже приємно бачити задоволених учасників. Проект неодмінно буде продовжуватись і вже є певна кількість бажаючих проходити наступний курс занять.


 Проект « Анатомія шлюбу» здійснюється  від благодійної організації «Планета для дітей», яка за своєю статутною діяльність займається не тільки розвитком дітей, а й підтриманням сімейних цінностей в суспільстві. Другий сезон проекту проводився спільно с Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та Обласною бібліотекою ім.Ольжича.


Команда БО «Планета для дітей» висловлює подяку всім, хто був небайдужий і підтримав проведення навчального проекту «Анатомія шлюбу» в Житомирі.

Наступний сезон восени! Реєструйтесь! Будемо раді зустрічі! 
Побудуйте своє щасливе майбутнє разом з проектом «Анатомія шлюбу»! Чекаємо на Вас!

Телефони для довідок: 067 487 69 45, 063 955 7672; 

Комментариев нет:

Отправить комментарий