English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Святковий захід до Дня захисту дітей

Благодійна організація «Планета для дітей» 30 травня організувала та провела святково-розважальний захід для дітей міста, присвячений Міжнародному дню захисту дітей
Святково-розважальний захід відбувався у міському парку культури і відпочинку ім. Гагаріна (сцена під аркою) за підтримки управлінь освіти, культури, охорони здоров’я, транспорту, соціальних служб в справах дітей Житомирської міської ради, за інформаційної підтримки просвітницького відділу обласного медичного  центру здоров’я та спортивної медицини Житомирської обласної ради.
 Ще до початку розважальної програми по парку запрошували дітей чудові аніматори – клоунеса та лев Сімба. Біля сцени розташувалась по обидва боки виставка творчості з різними поробками, які можна було придбати та безкоштовний майстер-клас з малюнку. Поки саме дійство не розпочалось, дітки мали змогу зареєструватись за столиком реєстрації, де їм видавали номерки та корінчики від ваучерів до сімейних путівок та солодку воду від спонсора. Цікавим було те, що  розігрувався головний приз від спонсора – сімейна путівка на відпочинок. Спонсорами виступили: «горящие путевки «Бамбарибия», що на Щорса 63, магазин «Чаплін» та ТМ «Капіташка».
Захід проводився за підтримки, та за участі модельної агенції «Глорія Модел Стайл», вокальної студії при музичній майстерні «Амадеус», танцювальної студії «Фієста», танцювального колективу «Тіп-топ» та центру краси і таланту «Індіго».
Програма була насиченою, різноманітною та веселою. Виступи дитячих колективів міста: вокальних і танцювальних, мініатюри театрального гуртка «Планета для дітей», модне дефіле. Як зазвичай, родзинка будь-якого свята від  БО«Планета для дітей» це ігрова розважальна програма з яскравою клоунесою. Повеселитись міг кожен, тому що стояти не хотілося: естафети, танці, конкурси, активні ігри.
По закінченню свята, хто залишився самий витривалий, змогли прийняти участь у розіграші головного призу - путівки на відпочинок. І щасливими переможцями стала сім’я Ларіних з категорії внутрішньо переміщених осіб.

http://zt.20minut.ua/Podii/dityache-svyato-vid-blagodiynoyi-organizatsiyi-planeta-dlya-ditey-10448879.html
https://www.youtube.com/watch?v=BfkpWXY5EQk

Комментариев нет:

Отправить комментарий