English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
10 червня 2015 року в прес-клубi  Житомирської Державноi адміністрації  відбулась прес-конференція, присвячена інформаційно –просвітницькому заходу "Голос єднає Україну". Фестивальні заходи розпочнуться 12 червня 2015 року в приміщенні Житомирської обласної філармонії. Цьогорічний девіз фестивалю - «Відповідальність починається з мене». Під час прес-конференції організатори розповідали  про учасників фестивалю, його мету та завдання .
В прес-конференції взяли участь:
Мельниченко Тетяна - керівник музичної майстерні «Амадеус»        
Градовський Юрій - начальник управління культури Житомирської обласної адміністрації,
Ружицька Ірена - голова благодыйноъ органызацыъ «Планета для дітей»
Ходаківська Світлана - куратор дитячих молодіжних проектів, лікар-методист обласного медичного - центру здоров’я та спортивної медицини Житомирської обласної ради


«Планета для дітей» долучилась до організаціх фестивалю, адже це соціальний благодійний захід направлений на те, щоб розвивати творчі здібносты дітей. Розвиток творчості та таланту дітей – один з напрямків діяльності БО «Планета для дітей». На прес- конференції голова правління Ірена Ружицька презентувала  громадянську кампанію "Відкриваємо двері дітям".  Кампанія сприяє впровадженню сімейного виховання дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт ,інформуванню суспільства про становище дитячих закладів , запровадження національного аудиту системи захисту дітей та сприяння відмові від інтернатного виховання дітей.
«Планета для дітей» приготувала для гостей благодійну лотерею, де  головний подарунок - поїздка на співочі фонтанив  м. Вінниця.

Придбавши білет, ви робите свій внесок для підтримки громадянської кампанії "Відкриваємо двері дітям" - зміцнення сім ї, відмова від інтернатів.
http://www.0412.ua/news/852977
https://www.youtube.com/watch?v=jvgfVtwC4IQ

Комментариев нет:

Отправить комментарий