English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Свято до Дня Захисту дітей

   31 травня благодійна організація «Планета для дітей» провела  концерт в санаторії для хворих на туберкульоз дітей «Лісовий берег». Захід було присвячено Дню Захисту дітей.
Команда організації підготувала програму так, щоб розкрити умови життя дітей різних часів, зокрема, на початку концерту йшлося про період війни. Вступ був зворушливий і драматичний, розповідали про молодь, вчорашніх школярів, які несподівано повинні були йти захищати свою Вітчизну від фашистських загарбників. Їм не довелося навіть подорослішати, як прийшла сувора дійсність війни: біль розлук, втрат, смерті…
   Через вірші, пісні та розповіді учасники намагались донести до кожної дитини яке це щастя, що в нас чисте небо над головою і як це, коли нема війни. Також дуже болісно чути про ті страшні факти, які розповідають про дітей в концтаборах. Всі хоч на хвилину занурились в спогади про ті часи, коли дуже велика кількість дітей була жорстоко винищена фашистами. Не для кожної дитини, можливо, це зрозуміло, яку трагедію пережили перш за все батьки тих часів, але задум був, щоб діти знали своє минуле і знали, що не завжди був мир і злагода в нашій країні.
    Після такої сумної ноти, програма плавно перейшла у декламування віршів про дитинство, про мрії дітлахів, про щасливу  родину. Співали також відомих дитячих та сучасних пісень.
     Самою цікавою для діток була зустріч з клоуном Лесею. Від захвату та радощів всі наче у вулику шуміли. Клоун запропонувала багато різноманітних конкурсів та ігор, які полюбляють всі діти. Проводили і конкурси краси, конкурс на швидкість , конкурс на дружність команди, на кмітливість. Звичайно, не обійшлося без цікавих подарунків. Кожен переможець отримував приз. А після ігор всім дітям роздали зошити та альбоми від міської друкарні.
    На завершення, голова правління організації, Ірена Ружицька, познайомила всіх присутніх зі своєю командою. Всі діти радо вітали кожного учасника концерту. Керівництво санаторію і особливо діти запрошували благодійну організацію обов’язково приїздити ще з новими програмами.


31.05.2013




Комментариев нет:

Отправить комментарий