English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Чемпіонат з міні футболу- школа інтернат і курсанти військінституту


    8 грудня, о 10:00, у спортивному залі ЗОШ №21 відбувся чемпіонат з міні-футболу. Змагалися лише одна команда   школи-інтернату Новоград Волинська та з командою курсантів Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова Національного авіаційного університету. Змагання проходили при підтримці Житомирського обласного управління  фізкультури та спорту МОН молоді та спорту України, та Управління освіти та науки Житомирської ОДА. Спонсори  чемпіонату : ТОВ "Нива-Експо", кафе "Радуга", магазин «Спорттовари», компанія «Оріфлейм». На чемпіонаті були присутні заступник мера міста Бочківський О.М., представник обласної федерації футболу Мирний В.В. та представник  міської федерації футболу Вознюк О.А.

       Гра була захоплюючою та яскравою,на змаганнях панувала дружня атмосфера, хлопці завзято грали, та все ж перемога дісталася курсантам. Команді переможців вручили медалі і грамоти.  Нагороди отримали не тільки переможці,  гравці з школи інтернату отримали призи: м’ячі, грамоти та солодощі. Всім роздали солодкі призи, косметичні засоби,  зошити з ручками від спонсорів. Також всі команди з педагогами та тренерами, команда благодійної організації після змагань зібрались випити чай з пиріжками та тістечками в кафе «Радуга». Майже кожен хлопчик з команди інтернату після гри з курсантами захотів також стати майбутнім військовим.


Обласні змагання серед вихованців загальноосвітніх шкіл-інтернатів з міні-футболу  проводяться з метою:
- формування здорового способу життя, почуття колективізму, дружби, патріотизму;
- підвищення рівня фізичної загартованості та зміцнення здоров я вихованців шкіл-інтернатів для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування й, залучення учнів до регулярних занять фізичною культурою і спортом, пропагування фізичної культури та її різновидів;
- активізація роботи спортивних секцій у школах-інтернатах;
- визначення рівня фізкультурно-спортивної та профілактично-виховної роботи серед учнів шкіл-інтернатів для дітей-сиріт та дітей , позбавлених батьківського піклування. 
     Ми дякуємо всім, хто відгукнувся і взяв участь в чемпіонаті. Запрошуємо небайдужих взяти участь в наступному чемпіонаті, який відбудеться навесні. Приєднуйтеся до хорошої справи. Благодійником може бути кожен!
                                         

Наші контакти: 063-429-49-83;098-903-10-73





Комментариев нет:

Отправить комментарий