English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

БО «Планета для дітей» привітала з днем Св. Миколая дітей із Обласного протитуберкульозного санаторію «Лісовий беріг»


Узимку є чимало свят, які нетерпляче чекають і дорослі, і діти.Одне  з таких свят день Святого Миколая – це свято добра і віри. Здавна вважають, що цей Святий творить дива і роздає дітям подарунки. Також 20 грудня Миколай завітав до Житомирського обласного протитуберкульозного санаторію «Лісовий берег», де перебувають діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, з багатодітних сімей та ін. Діти з радістю та щасливими посмішками зустрічали і отримували солодкі подарунки від БО «Планета для дітей» її спонсорів та партнерів.

Благодійна організація «Планета для дітей» у рамках постійної праці надає допомогу багатьом дітям і кризовим сім’ям. Окрім цього, проводяться різні благочинні акції. Однією з таких і стало привітання та подарунки для дітей до свята Святого Миколая.

Цього року БО «Планета для дітей»  завдяки спонсорам, партнерам, міським школам надала благодійну допомогу (одяг, взуття, канцелярію, іграшки тощо) та подарунки для різних категорій дітей, які знаходяться в санаторії «Лісовий берег».

Щиру подяку вислолюємо спонсорам та партнерам заходу, бо саме вони посприяли тому, щоб на дитячих обличчях сяяли усмішки та радість. Саме зараз, в такий непростий для країни час вони знайшли можливість та бажання на щедрість. Кожна дитина відчула, що Миколай про неї не забув, приніс солодощі та інші подарунки, яких вона так чекала. Саме завдяки праці великої кількості людей та добродіїв у серцях дітей ще довго пануватиме радість та віра в чудеса святого Миколая.  Адже, їм особливо потрібна увага та турбота. Будьмо сіячами добра щодня і це змінить наш світ! J



Комментариев нет:

Отправить комментарий