English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Навчитися будувати міцну сім'ю, значить будувати стабільну країну

Проект «Анатомія шлюбу» проводить щосуботи заняття на найактуальніші теми для молодих людей, що планують вступити в шлюб і навіть дл тих, хто в шлюбі.
     Кожен з нас знає досить багато знань про те якою саме повинна бути хороша сім’я, міцний шлюб. Та виявляється,що тільки одних знань не достатньо. Наше завдання не просто знати, як побудувати хорошу сім'ю, але дійсно її будувати. Адже успішний шлюб - це не те, наскільки ми освідчені  в цій сфері, а те, наскільки ми  здатні вже сьогодні змінювати свій характер, використовуючи  набуті знання.
    На заняттях обговорюємо наскільки потрібно серйозно поставитись до створення сім’ї ще на етапі перших почуттів, перших висновків та рішень. Тому і так важливо знати ознаки таких понять як: кохання та закоханість, чи  варто ходити на побачення, що таке заручини, різниця психології чоловіка та жінки та інші дуже необхідні теми. В свій час неправильно побудований шлюб може призвести до розлучення, від якого постраждають не тільки чоловік та дружина, їх діти, але й суспільство.
Микола Островський написав такий життєвий вислів.
«Найдорожче у людини - це життя. Воно дається йому один раз, і прожити його треба так, щоб не було боляче за безцільно прожиті роки, щоб не палила ганьба за підленьке і дріб'язкове минуле і щоб, вмираючи, людина змогла сказати: все життя і всі сили були віддані найпрекраснішому в світі - боротьбі за визволення людства.»

      Проект « Анатомія шлюбу» проводиться  від благодійної організації «Планета для дітей», яка за своєю статутною діяльністю  займається не тільки різностороннім розвитком та захистом  дітей, а й підтриманням сімейних та духовних цінностей в суспільстві.
       На сьогодні проект має більш ніж 62 філіали по Україні та закордоном, вже понад  1000 випускників закінчили учбовий курс. З 2013 р. проект «Анатомія шлюбу» є рекомендований Міністерством соціальної політики України як інститут по підготовці молодих людей до шлюбу та відновлення сімейних цінностей с суспільстві.
Запрошуємо всіх, хто небайдужий до своєї сім’ї, до свого майбутнього! Побудуйте  щасливу історію Вашого подружнього життя!

 Цей проект створено  для  вас! Реєструйтесь та приходьте!
Заняття проходять кожну суботу, о 14.00, в ТРЦ «Бібліоміст»

Тел. для довідок 067 48769 45, 063 955 7672, 098 509 91 86

Комментариев нет:

Отправить комментарий