English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Звіт діяльності "Планети для дітей" за січень

У січні 2015 року  "ПЛАНЕТА ДЛЯ ДІТЕЙ"                             розпочала благодійну акцію для 
дітей-переселенців "ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ".
Діти відвідали виставку екзотичних метеликів, дитячий кінотеатр ім.Франка, сімейний центрі "Острів розваг", Житомирський обласний   академічний театр ляльок. Акція тривала до 1 лютого



               24 січня в приміщенні театру ляльок відбулась презентація проекту «Анатомія шлюбу». Презентація складала 2 частини: вручення дипломів учасникам першого набору проекту та загальна презентація суті та мети проекту для запрошених гостей. Зустріч проходила в невимушеній  дружній атмосфері, зі спілкуванням, частуванням. Зібралось загалом . Початок занять планується в середині лютого.
                   
 На сьогодні проект має більш ніж 62 філіали по Україні та закордоном, вже понад  1000 випускників закінчили учбовий курс.  З 2013 р. проект «Анатомія шлюбу» є рекомендований Міністерством соціальної політики України як інститут по підготовці молодих людей до шлюбу та відновлення сімейних цінностей с суспільстві. Відтепер такий проект діє в Житомирі.  Запрошуємо всіх, хто бажає побудувати щасливу сім’ю, хто вже в шлюбі і хотів би 
                                            зміцнити та відновити свої     стосунки.                                                                                   Цей проект для вас! 
                                                      Реєструйтесь та приходьте! Тел.067 48769 45
 

 31 січня, у суботу відбувся майстер-клас по квіллінгу! 
          Набір до групи ще триває! 
 Записуйте своїх діток за телефонами:
 46-05-65, 098-903-10-73, 063-429-49-83, Ольга


Інформування населення про відкриття Громадянської     кампанії “Відкриваємо двері дітям” у Житомирському регіоні  (кампанія запроваджена у 12 країнах ЄС) 
Ми, як благодійники, розуміємо, що державні органи вирішують соціальні проблеми, вирішують  нагайні питання у всіх сферах, в тому числі і дітей- сиріт, особливо слід зазначити їх працю в теперішні нелегкі часи, коли держава преживає трансформацію. Тільки об’єднавшись, консолідувавши зусилля керівних органів, організацій, батьків, всіє суспільної громади заради майбутнього, ми зможемо змінити рівень нашого розвитку як народу та побудувати                 щасливу державу.    
     Ми уcвідомлюємо, що кардинальні зміни необхідні, перш за           все в собі, потім і у державі. Але найбільш значущими зміни           будуть в сфері виховання дітей та побудові і підриманні                   міцних, здорових  сімей.

Комментариев нет:

Отправить комментарий