English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Молодіжний клуб “Крок до успіху” допомагає молоді Житомира підготуватись до успішного самостійного життя


У Житомирі БО “Планета для дітей”, за фінансової підтримки МБФ “Партнерство “Кожній дитині”, реалізовує проект МК “Крок до успіху”. Його метою є мотивування молодих людей до пізнання самих себе й інших, спонукання до усвідомленого життєвого вибору та відповідального ставлення до власного життя, а також розвиток навичок і вмінь, необхідних для повноцінної соціальної інтеграції та успішного самостійного життя.
Учасниками клубу є старшокласники КНЗ “Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату”. Це – особлива категорія молоді, яка дуже потребує уваги, підтримки та допомоги з боку дорослих. 
У молодих людей в цьому віці виникає досить багато питань, на які вони самостійно просто не в змозі знайти правильні відповіді, що часто призводить до депресії. Тому на даному етапі їх життя проект “Молодіжний клуб “Крок до успіху” є значущою підтримкою та супроводом молодих людей до самостійного майбутнього.
Під час зустрічей клубу розглядають актуальні життєві теми: особистість, характер, я і кохана людина, освіта, успіх у професії, громадянська позиція, бюджет, сімейні відносини, щасливе батьківство. Також організовується дозвілля: похід до McDonald’s, Liberty Hall (боулінг-клуб), проводяться культурні походи до музеїв міста Житомира.Партнери: Обласна бібліотека ім. Ольжича, Департамент сім’ї, молоді та спорту ЖОДА.
До співпраці запрошуються: волонтери, партнери, спонсори.
Керівник проекту: Ольга Козак, тел.: (098) 903-10-73, (063) 429-49-83.                                            

http://zhitomir.today/news/society/molodizhniy_klub_krok_do_uspihu_dopomagaie_molodi_zhitomira_pidgotuvatis_do_uspishnogo_samostiyno-id12568.html               

Комментариев нет:

Отправить комментарий