English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Який основний принцип культури в сім'ї


Як мало зараз, на жаль, приділяється уваги культурі та етиці поведінки в сім’ях. Більшість чоловіків і дружин сприймають багато чого в шлюбі як належне, як буденність, забуваючи, що в шлюбі ми нічого один одному не повинні, а робимо все, що ми робимо, бо любимо цю людину і це наша добра воля служити їй. Як виправити ситуацію? Якою повинна бути етика поведінки в сімї? З чого починається культура родини? 

Всі ми чули, що сім’я це осередок суспільства, держава в мініатюрі. Але мало хто з нас глибоко замислювався над цими висловами. Культура в суспільстві починається  з сім’ї, адже саме в родині закладаються фізіологічні, моральні та духовні основи буття людини. На кожній родині лежить велика відповідальність, щоб нести в суспільство культуру і моральне здоров’я. Основним принципом повинна бути цінність і повага до людей, що оточують нас. Це не тільки рідні і родичі, а й ті люди, які оточують нас в повсякденні.
На уроках проекту ми розглядаємо зазвичай пункти, які можуть допомогти вийти з того стану, або  ситуації в якій ми не тільки не зростаємо, але й деградуємо і втрачаємо себе. Зустріч на тему етики не була виключенням - були озвучені конкретні пункти, які благотворно вплинуть на нашу родину і завдяки яким можна вправити ситуацію, що вже склалась за багато років. Памятайте, що все залежить від нашого бажання бути джерелом здорової культури, поважного ставлення до оточуючих, особливо до тих людей, з якими ми живемо і бачимо всі їхні недоліки.  Отже культура родини починається з творення себе як культурно розвиненої особистості. Якщо Вам цікаво детально дізнатись про принципи побудови культурної  родини, приходьте на уроки проекту! Проінвестуйте свій час в себе і своє благополуччя!

Проект «Анатомія шлюбу» проводиться  від благодійної організації «Планета для дітей», яка за своєю статутною діяльністю займається не тільки розвитком дітей, а й підтриманням сімейних цінностей в суспільстві. Ціль проекту: донести до молодих людей знання як правильно будувати стосунки, про психологію чоловіка та жінки, допомогти укріпити відносини сімейних пар. Також метою проекту є особиста участь кожного в побудові щасливих українських сімей, адже тільки в щасливій  сім’ї діти будуть гармонійно рости і розвиватися, спостерігаючи за здоровим, основаним на повазі та любові, відношенням батьків один до одного.
      На сьогодні проект має більш ніж 62 філіали по Україні та закордоном, вже понад  1000 випускників закінчили учбовий курс. З 2013 р. проект «Анатомія шлюбу» є рекомендований Міністерством соціальної політики України як інститут по підготовці молодих людей до шлюбу та відновлення сімейних цінностей у суспільстві.
      Запрошуємо всіх, хто небайдужий до своєї сім’ї, до свого майбутнього!  Побудуйте  щасливу історію Вашого подружнього життя разом з проектом «Анатомія шлюбу»!
 Цей  проект створено для вас! Реєструйтесь та приходьте!
 Тел. для довідок 067 487 69 45, 093 955 76 72;
Заняття проходять кожну суботу, о 14.00 в РТЦ Бібліоміст



Комментариев нет:

Отправить комментарий