English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Проект "Анатомія шлюбу"

        Вже 3й рік поспіль БО"Планета для дітей" реалізовує навчальний проект "Анатомія шлюбу", тому що пропаганда і підтримка сімейних цінностей є однією з цілей нашої організації. Статистика говорить що в Україні  на кожні 2 шлюби приходиться 1 розлучення. Однією з самих актуальних причин високого числа розлучень є психологічна і практична непідготовленість майбутнього подружжя до сімейного життя. Тому для нас небайдужий стан суспільства Житомирського регіону, Житомира,  молоді та сімейних пар. Ми хочемо допомогти кожному в підготовці до щасливого шлюбу, у відновленні та зміцненню стосунків сімейних пар, реалізуватися в шлюбі і зробити майбутнє покоління щасливим.
       Проект  проходитиме в вигляді інтерактивних семінарів-тренінгів. Цей проект є хорошою можливістю побудувати відносини з учасниками проекту, щоб в подальшому впливати на  цінності сучасної молоді шляхом розповсюдження основоположних знань про побудову міцних стосунків і здорової сім’ї.
Учасниками нового сезону є курсанти Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова, з якими ми розглядали наступні теми: "Кохання і закоханість", "Побачення". 
                              
  "Гарні стосунки складаються з деталей"

Бажаючих долучитися до участі в проекті телефонуйте за тел.:
 099 554 97 51, 073 211 62 75

Партнери проекту:
- управління усправах сім’ї, молоді та спорту;
- Житомирська обласна бібліотека ім. Ольжича












Комментариев нет:

Отправить комментарий