English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Розпочався проект "Анатомія шлюбу"

           
      14 лютого в приміщенні Обласної бібліотеки пройшов вступний урок  всеукраїнського проекту «Анатомія шлюбу». Зустріч передбачала  детальну презентацію та висвітлення актуальності проекту. Звичайно, в святковому настрої з приводу  Дня закоханих провели гарно час: незвичним способом понайомились, провели конкурси, ігри та невимушено поспілкувались. Учасники настроєні пізнавати більше, вчитись правильним принципам побудови міцного шлюбу. 
         Проект здійснюється під егідою благодійної організації «Планета для дітей» та проводиться її активними членами – сім’єю Кондратюк Віталійєм та Оленою.
       На сьогодні проект має більш ніж 62 філіали по Україні та закордоном, вже понад  1000 випускників закінчили учбовий курс. З 2013 р. проект «Анатомія шлюбу» є рекомендований Міністерством соціальної політики України як інститут по підготовці молодих людей до шлюбу та відновлення сімейних цінностей с суспільстві. Відтепер такий проект діє в Житомирі.
       Запрошуємо всіх, хто небайдужий до свого життя, своєї сім’ї,  свого кохання! Всіх, хто бажає будувати майбутнє нашого суспільства!  Цей проект для вас! Реєструйтесь та приходьте! Тел.067 487 69 45, 063 955 7672
Заняття проходять кожну суботу, о 14.00, за адресою: вул. Новий Бульвар 4, зал Бібліоміст (Облбібліотека)


Комментариев нет:

Отправить комментарий